Aktualno
23.11.2015   Nova MasterCardova akcija: Priceless Cities >>

MasterCard vas vabi, da zavijete iz vsakdana in izkusite vse, kar mesto naredi edinstveno – znamenitosti, muzeje, posebne dogodke, športna srečanja in lokalne, skrite zaklade. MasterCardov Priceless Cities vam pomaga odkriti razburljiva doživetja.

 

 

Kaj pravzaprv je Priceless Cities?
To je poseben program, ki imetnikom MasterCardovih kartic, ki potujete v tujino, prinaša razburljive ugodnosti. V mestih po vsem svetu lahko koristite posebne ponudbe za nepozabna doživetja, na primer vstop v zaodrje ali mesto v prvi vrsti, za vstopnice za najbolj zaželene dogodke ali pa za trenutke v ožji družbi.

Doživetja, ki so posebna, edinstvena in neprecenljiva
Izbirajte med številnimi nepozabnimi doživetji, posebnimi avanturami, ugodnostmi pri nakupovanju, obiskovanju restavracij in najboljših predstav ter športnih srečanj, pri bivanju v hotelih in drugih nastanitvah. Skratka, med doživetji, zaradi katerih je vaša izkušnja mesta še bolj posebna. Odkrijte nove načine doživljanja najljubših stvari z vašo družino in prijatelji ali pa preizkusite kaj novega. In spoznajte priložnosti, ki so morda na voljo prav samo vam.

Na spletnem mestu https://www.priceless.com lahko preverite, kakšne ugodnosti in doživetja so na voljo imetnikom kartic MasterCard. Izberite svojo destinacijo in svoj obisk izbranega mesta nadgradite z neprecenljivimi spomini.

02.11.2015   Pričetek aktivnosti za celovito združitev PBS in Nove KBM >>

Nadzorna sveta Nove KBM in PBS soglašata s pričetkom združevanja bank. Skupina Nove KBM tako nadaljuje konsolidacijo in osredotočanje na bančno dejavnost.

Združevanje Poštne banke Slovenije (PBS) z Novo KBM je eden strateško najpomembnejših projektov obeh bank v okviru konsolidacije Skupine Nove KBM, preoblikovanje Skupine pa je del načrta prestrukturiranja Skupine, ki ga je Evropska komisija potrdila leta 2013.

 

V prvih devetih mesecih letošnjega leta so bile preučene različne možnosti združevanja Nove KBM in PBS. Na osnovi opravljenih analiz sta upravi bank podprli celovito združitev bank kot možnost, ki prinaša največ prednosti z vidika organizacije dela, same izvedbe združevanja in sinergijskih učinkov pri poslovanju.

 

S predlogom združitve bank, ki sta ga podali obe upravi, soglašata tudi nadzorna sveta Nove KBM in PBS. Do pravne združitve, ki je načrtovana za 1.7.2016, banki delujeta kot ločeni pravni osebi, saj morata pred nadaljnjimi koraki združevanja pridobiti dovoljenja Banke Slovenije, Evropske centralne banke, Evropske komisije in drugih organov ter izpolniti vse potrebne pogoje. V tem času bo poslovanje za stranke obeh bank nespremenjeno oz. bodo ob morebitnih spremembah stranke pravočasno obveščene.

 

V Skupini Nove KBM si od povezovanja Nove KBM in PBS obetamo še močnejšo vlogo na slovenskem bančnem trgu, za stranke bank pa širšo ponudbo kakovostnih storitev po njihovi meri. Združevanje bank v Skupini Nove KBM pomeni tudi nadaljnje uresničevanje ene ključnih zavez načrta prestrukturiranja - postopnega osredotočanja Skupine na njeno osnovno, torej bančno dejavnost.

27.10.2015   Akcija za kredite podaljšana do 30. novembra! >>

V času akcije boste za stanovanjske in potrošniške kredite plačali samo polovico stroškov odobritve kredita.

 

Ugodnost velja tako za komitente kot nekomitente banke. Komitentom, ki bodo vzeli kredit, pa banka podari še brezplačen dostop do elektronskega bančništva.

 

 

Kredit Poštne banke Slovenije je zelo ugodna pot do izpolnitve vaših želja, načrtov ali obveznosti. Izkoristite jo do konca meseca novembra in prihranite pri stroških odobritve.

 

Informativni izračun za stanovanjski kredit

 

Informativni izračun za potrošniški kredit

 

Informativni izračun za kreditno sposobnost

 

Več o kreditih

 

01.09.2015   Osebni paketi >>

Pripravili smo tri ugodne osebne pakete, ki vključujejo različne storitve po osebnih računih s kartico. Njihova velika prednost je, da za vse vključene storitve plačujete enotno nadomestilo. To je nižje, kot znaša skupni znesek plačevanja vsake storitve posebej.

 

Pogoj za odobritev osebnega paketa je redni priliv (plača, pokojnina), ki ga prejemate pri Poštni banki Slovenije.

 

Vabimo vas, da pregledate vsebino posameznega paketa in izberete tistega, ki vam najbolj ustreza.