Vrečke so za mene vedno problem, ko grem v trgovino

Vedno, ko grem v trgovino in imam malo večji nakup, moram seveda vzeti vrečke. Vrečke so se mi začele zelo pogosto nabirati doma in ne vem več, kaj početi z njimi. Vedno si mislim, da mi bodo enkrat prišle prav, a se samo nabirajo v moji omari. Na koncu jih ne uporabim nikoli. Potem pa sem se spomnila, da bi lahko te vrečke uporabljala večkrat za nakupe. Grem v trgovino in s sabo vzamem vrečke, da ne rabim kupovati novih. Ampak kaj ko vedno pozabim, ko grem v trgovino, da moram vzeti vrečke. Včasih se tudi zgodi, da se zelo spontano odločim, da grem v trgovino in se pred tem nisem pripravila, da bi lahko doma pripravila spisek za nakup in vzela vrečke.

Vrečke so za mene vedno problem, ko grem v trgovino

To je seveda velik problem, ker potem moram spet kupovati vrečke, čeprav jih imam doma na milijone. Hvala bogu ko gre fant z mano v trgovino je on tisti, ki se spomni na vrečke in jih vzame. Enkrat jih je nekaj dal v avtu, za vsak slučaj tudi za takrat, ko se spontano odločiva iti v trgovino. Se pa seveda tudi včasih zgodi, da jih pustim tudi v avtu in pozabi vzeti. Pa smo spet tam, da je treba kupovati vrečke.

Sedaj so naredila plan, da si dam vrečke vedno na vrata od avta, tako da ko stopim ven iz avta vrečke takoj vidi. Ker jih vidim jih potem tudi vzamem in ne rabim kupovati nove vrečke v trgovini. Vedno se sicer zgodi, da kupujem preveč stvari in nikoli ne gremo trgovina samo po eno. Zato so vrečke zelo pomembne pri meni. Res je, da sem z avtom, ampak je treba tudi do avta priti in iz avta do doma priti nekako z veliko stvarmi. Zato so potrebne vrečke. Doma sem vrečke uporabljala tudi za smeti. Ko še nisem imela koša za smeti. To je bilo seveda še v začetni fazi, ko so se z fantom preselila v stanovanje in nisva imela veliko stvari. Takrat so bile vrečke zelo uporabne.