Zipline je nekaj, kar zanima vsakega

Velikokrat se je že zgodilo, da sem šla mimo nekega prizorišča, kjer je bil omogočen tudi zipline. To je bilo nekaj, kar še res nikoli nisem preizkusila in vedno me je mikalo, da bi. Bilo je le vprašanje, kdaj bi lahko to izpeljala in kam bi šla, saj je zipline danes omogočen že marsikje. Želela sem si preko ziplina seveda ogledati čim več stvari, zato sem iskala nek zipline, ki mi to tudi omogoči.

Našla sem nekaj zipline, ki je nekako bil najdaljši v celotni državi. Seveda se beseda udušila zato, saj sem vedela, da bo trajalo dolgo in da bo marsikaj videla. Seveda sem se za to navdušila in takoj sem rezervirala termin, ki sem ga komaj čakam. Na dan tistega termina sem bila navdušena in komaj sem čakala, da se spustim. Potem ziplinu vedela sem, da bo to res zelo lepa izkušnja in tega sem se zelo veselila. Najprej so mi razložili, kako bo vse skupaj potekalo, potem pa so mi že dali nek pas kot zaščito in me privezali na tisto dolgo žično. Komaj sem čakala da me spustijo po tisti žici navzdol in da vidim vse, kar je za videti.

Zipline je nekaj, kar zanima vsakega

Sama pot ziplina je bila zelo lepa in neopisljiva. Izkušnja je bila res zelo lepa in zelo hitro se končala. To je edina slaba stvar te stvari, da zipline res zelo hitro konča. Res pa je, da sem videla zelo veliko in da je bila izkušnja res zelo lepa in da bi to z veseljem ponovila še kdaj?

Moram se dobro organizirati in iti še na kakšen drugi zipline, ki obstaja. Če bi hodila na ena in istega, seveda to ne bi bilo to. Ravno zato iščem druge opcije za to, da vidim še več stvari. Naslednjič bom vprašala tudi, kakšno prijateljico, če bi šla z mano, saj bo tako ta zadeva toliko bolj zabavna.