Ne le naravne barve za obrvi, temveč tudi cela paleta drugi barv, ki lahko ustvari vpadljiv stil

Medtem ko večina uporablja naravne barve za obrvi, pa ponekod uporabljajo tudi bolj drzne odtenke. 

Pred kratkim sem bila v Španiji na nekem festivalu. Španke se že na splošno zelo rade uredijo, da so videti privlačne in vpadljive, ampak na tem festivalu pa sem videla še marsikaj več. Od kričeče svetlečih oblek v divjih dizajnih, ki so bili že na pol kostumi. Nastopajoči, ki so imeli kostume, so bili še bolj ekstravagantni kakor ostali obiskovalci. Meni je sicer to prava paša za oči, po običajnih monotonih dneh, ko je vse večinoma enako.

Potem pa sem opazila še eno posebnost. Ličila. Zelo veliko deklet je na obrveh uporabljene različne barve za obrvi, ki so bile vse drugo kakor naravne. Praktično sem na obrveh opazila vse možne barve. Modro, rdečo, roza, zeleno ter tudi več barv hkrati. Če bi bila ta dekleta del nastopajočih, se niti ne bi preveč obremenjevala, ampak me je presenetilo, ker so to imela dekleta, ki so bile obiskovalke tako kakor jaz. Do takrat priznam, nisem niti enkrat pomislila, da bi lahko bile na obrveh še kakšne druge barve za obrvi, ampak, ko sem videla to, sem kar dobila željo, da bi tudi jaz kdaj naredila kaj takega. Menda nekatera dekleta v Španiji tudi za normalen večer uporabijo bolj barvaste barve za obrvi in ne le naravne tone.

Verjetno, ko bom prišla domov, ne bom več pomislila na kaj takega, ker ne vem, ali bi si upala, da tako zelo izstopam. Mi je pa zagotovo zelo všeč ideja in resnično razmišljam za, kam bi si lahko kaj takega zelo kmalu omislila. Škoda, ker je bil ta festival bolj kratek in ker nisem imela nikjer možnosti tega kupiti tam. Ampak saj bom zagotovo šla še kam, kamor bodo takšne barve za obrvi prava pika na i na moj celoten stil, ki ga bom imela.